Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تئاتر و عرصه هنر‌های نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالن‌های نمایش بودند، اما تماشاخانه‌های تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان مخاطبان باشند. تاریخ انتشار: 16:30 - 03 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۰۳۶۰

خبرگزاری میزان - تئاتر و عرصه هنرهای نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالن‌های نمایش بودند اما تماشاخانه‌های تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان مخاطبان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این میان بسیاری از کارگردانان مطرح تئاتر از اجرا سر باز زدند، بسیاری از اجراهای مطرح و برخی دیگر از اجراهایی که از حضور بازیگران چهره و سلبریتی‌ها بهره می‌بردند ادامه کار خود را به بعد از پایان بیماری کرونا منتقل کردند اما در این میان برخی از کارگردانان جوان فرصت را غنیمت شمرده و آثار خود را روی صحنه بردند. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید

پخش نمایشی درباره مضرات چاقی از دو شبکه رادیویی

نمایش «ابعاد مثبت» با موضوع مضرات چاقی از دو شبکه رادیویی سلامت و نمایش پخش می‌شود. نازنین مهیمنی کارگردان نمایش رادیویی «ابعاد مثبت» در این باره گفت: موضوع این نمایش درباره مضرات وپیامد‌های منفی چاقی در قالب طنز اجتماعی است.

وی افزود: داستان این نمایش در یک خانواده ایرانی رخ می‌دهد، پسر خانواده که وزن زیادی دارد با حضور درفضا مجازی و کسب شهر احساس می‌کند که دیگران با اضافه وزنش مشکلی ندارند، اما در زندگی خصوصی او اتفاقی رخ می‌دهد که باعث می‌شود تصمیم بزرگی بگیرد.

این کارگردان رادیویی تأکید کرد: دور شدن از زندگی طبیعی و تیپ گرفتن‌های مصنوعی، مخاطب را از نمایش جدا می‌کند چراکه نمایش برشی از زندگی هر کدام از ما می‌تواند باشد، بنابراین باید آن را به زندگی واقعی نزدیک کنیم.

مهیمنی ادامه داد: کار طنز این نیست که خنده را به زور به خورد مخاطب بدهیم بلکه باید شرایطی را ایجاد کنیم که شنونده خود به خود و ناخودآگاه بخندد.

کارگردان نمایش رادیویی «ابعاد مثبت» در پایان گفت: میرطاهر مظلومی در نقش پسر این نمایش بازی می‌کند و رامین پورایمان وناهید مسلمی نیزپدر و مادر این پسر هستند.

«ابعاد مثبت» به سفارش رادیو سلامت در اداره کل هنر‌های نمایشی رادیو تولید شده است. این مجموعه رادیویی به نویسندگی یاسمن شکرگزار، تهیه کنندگی ژاله محمد علی و کارگردانی نازنین مهیمنی در هفت قسمت از روز شنبه چهارم مرداد ماه ساعت ۲۱:۳۰ از رادیو سلامت پخش می‌شود و ساعت ۶:۱۵ روز شنبه نیز از آنتن رادیو نمایش پخش خواهد شد.

برگزیدگان جشنواره مجازی کاپ معرفی شدند

آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره با محوریت موضوع "کاهش پسماند" در تاریخ ۱ مرداد ۹۹ توسط هیات داوران جشنواره، ندا قربانیان، رویا جزینی و احسان فلاحیان داوری، و از بین ۲۳ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره با در نظر گرفتن کیفیت آثار و همچنین توجه به موضوعات جشنواره که عبارتند از هنر‌های بازیافتیف تفکیک زباله و کاهش زباله، ۵ اثر به عنوان آثار برگزیده به شرح زیر اعلام شدند:

نفر اول:
سید محسن موسوی (زندگی زباله‌ای آقای شلیل)
نفرات دوم به صورت مشترک:
پوریا سمندری (دود)
هدیه فلاح پور (on-of)
نفرات سوم به صورت مشترک:
کیوان اقبالی (آموزش تفکیک زباله به کودکان)
مجید حاتمی (من هم یک رفتگرم)

لازم به ذکر است به دلیل شیوع بیماری کرونا و رعایت پرتوکل‌های بهداشتی دبیرخانۀ جشنواره مراسم اختتامیه برگزار نخواهد کرد و جوایزه نقدی و لوح تقدیر به برگزیدگان اهدا خواهد شد.

این جشنواره به همت سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج و انجمن هنر‌های نمایشی استان البرز برگزار شد.

«برادر» درباره تهدید مراکز هسته‌ای کشور به آنتن می‌رود

مجموعه رادیویی «برادر» با موضوع تهدید مراکز هسته‌ای کشور از طرف بیگانگان از رادیو ایران و رادیو نمایش پخش خواهد شد.

مجموعه رادیویی «برادر» در پنج قسمت به سفارش رادیو ایران در اداره کل هنر‌های نمایشی رادیو تولید شده است و موضوع آن درباره تهدید مراکز هسته‌ای کشور از طرف بیگانگان است.

اکبر خورد چشم نویسنده «برادر» ضمن اعلام این مطلب افزود: داستان این است که یک نفر از کشور آلمان وارد ایران می‌شود وبه عنوان مهمان به خانه پدری اش می‌آید. همه از حضور او خوشحال هستند غافل از اینکه او برای جاسوسی و خرابکاری آمده است، او برادری دارد که یکی از دانشمندان هسته‌ای ایران است.

وی افزود: برای نوشتن این نمایشنامه رادیویی از اینترنت و سایت‌های معتبر خبری تحقیق کرده ام، بعد آن‌ها را جمع بندی کردم و بر اساس آن قصه‌ای نوشتم.

این نویسنده در پایان تأکید کرد: من به نوشتن نمایش نامه‌های سیاسی، امنیتی و پلیسی علاقه‌مند هستم و معمولا نمایشنامه‌هایی با این موضوعات را برای رادیو می‌نویسم.

«برادر» به تهیه کنندگی ژاله محمدعلی، کارگردانی نازنین مهیمنی و با هنرمندی بازیگران اداره کل هنر‌های نمایشی رادیو از روز شنبه چهارم مرداد ماه، ساعت ۲۲:۳۰ از رادیو ایران پخش می‌شود و ساعت ۲۳:۴۵ دقیقه به روی آنتن رادیو نمایش می‌رود.

انتشار پروتکل بهداشتی برای بازگشایی برادوی

باوجودی که چراغ سالن‌های تئاتر در برادوی تا آخر سال ۲۰۲۰ خاموش باقی خواهد ماند، اما اتحادیه بین المللی کارمندان صحنه تئاتر(the Intl. Alliance of Theatrical Stage Employees) پروتکل بهداشتی برای کارکنان شاغل در سالن‌های تئاتر و اجراهای زنده منتشر کرده است.

این پروتکل‌ها شامل محدودیت برای زمان کار روزانه و کار مفرط در روزهای متوالی است.تمدید نوبت چرخشی کار برای اینکه کارگران سلامتی خود را حفظ کنند و استراحت مناسب داشته باشند.حذف  فراخوان کارگران و جمع کردن آنها برای محدود کردن تعداد افراد در صحنه. استخدام ناظران و کارشناسان برای کنترل بیماری کووید-19، انجام تست تشخیصی برای کارگران، دادن مرخصی استعلاجی به کارگران بیمار از دیگر موارد این پروتکل است.

برخوردهای فیزیکی باید به حداقل ممکن برسد.، دست دادن، زدن دو دست به منظور تشویق به همدیگر، با پنجه به دست های یکدیگر زدن (برای سلام گفتن و یا خوشحالی نشان دادن) نیز ممنوع است.

به گزارش ورایتی این سازمان روز چهارشنبه اعلام کرد که بخش ساخت دکور صحنه با  ماموران  انجمن های محلی  صحنه، لباس،فروشندگان بلیط،چهره پردازی،آرایش مو ،طراحان صحنه محلی در آمریکا و کانادا همکاری خواهند کرد تا این پروتکل اجرا شود.

پردیس تئاتر کرج ساخته می شود

رایزنی انجمن نمایش استان با بخش خصوصی، برای تکمیل ساختمان پردیس تئاتر کرج به نتیجه می‌رسد.

رئیس هیئت مدیرۀ انجمن هنر‌های نمایش استان از رایزنی‌هایی برای تکمیل ساختمان پردیس تئاتر کرج خبر داد. ندا قربانیان گفت: با پیگیری‌های انجمن نمایش برای جذب مشارکت بخش خصوصی بالاخره طلسم دو سالۀ ساختمان نیمه کارۀ پردیس تئاتر کرج شکسته خواهد شد.

در شرایطی که به دلایل مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین ادارۀ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قادر به تکمیل ساختمان پردیس تئاتر البرز در بخش دولتی نیستند، ورود بخش خصوصی برای تکمیل ساختمان و بهره برداری از پردیس تئاتر البرز نه تنها بهترین راه حل، که به نظر می‌رسد تنها راه حل موجود باشد. برای همین با ورود به این مسئله و رای زنی‌های چند ماهه با بخش خصوصی، موفق به جذب سرمایۀ لازم برای تکمیل و بهره برداری از این مجموعۀ حیاتی برای تئاتر استان شدم.

البته در حال حاضر حضور بخش خصوصی برای تکمیل مجموعه فوق در مرحله عقد قرار داد و چانه زنی با ادارۀ ارشاد است. زیرا سرمایه گزار خصوصی خواستار اندکی تغییرات در نقشه ارائه شده برای پردیس تئاتر میباشد که امید می‌رود با مساعدت مدیر کل محترم این امر به سرانجام برسد.

لازم به ذکر است کلنک پردیس تئاتر حدود سه سال پیش طی مراسمی زده شد و پس از چندی، نیمه کاره به حال خود رها گردید؛ که امید می‌رود به همّت انجمن نمایش و مشارکت بخش خصوصی به زودی تکمیل گردد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار تئاتر پردیس تئاتر کرج هنر های نمایشی تکمیل ساختمان هنر های نمایش برای تکمیل ابعاد مثبت خواهد شد هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است

ایسنا/خراسان رضوی کارگردان نمایش «میتینگ» گفت: امروزه نمایشی که به روی صحنه می‌رود باید حرف دل مردم باشد، همیشه در نمایش‌هایم اولویتم دغدغه‌های امروزه جامعه و مردم بوده است و تلاش کرده‌ام تا نمایش‌هایی را روی صحنه ببرم که حرف جامعه در آن زده شود.

محمدرضا اربابی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این نمایش ژانری کمدی دارد و به اتفاقاتی که در یک دانشگاه رخ می‌دهد، می‌پردازد. در واقع این نمایش نشان‌دهنده بخشی از جامعه و عده‌ای از انسان‌ها است که شخصیت‌های نمایش به تعریف آن می‌پردازند.

وی در خصوص عوامل این نمایش اضافه کرد: در نمایش میتینگ بازیگران جوان در کنار هنرمندان پیشکسوت و با سابقه تئاتر مشهد به روی صحنه می‌روند. گروه از اواخر سال گذشته تمرینات خود را آغاز کرد و در حال حاضر با تلاش شبانه‌روزی ۲۰ شب نمایش را روی صحنه بردیم.

اربابی با اشاره به واکنش و بازخوردهای نمایش خود گفت: در این چند شب اجرا استقبال‌ها بسیار خوب و راضی‌کننده بوده است، همچنین اساتیدی که به دیدن نمایش آمدند بسیار راضی بودند و با توجه به اینکه نمایش در دل مافیا اتفاق می‌افتد، تحلیل‌های جامعه‌شناسی و روانشناسی زیادی از نمایش داشتند.

وی افزود: مخاطب عام نیز به خوبی توانسته بود با نمایش ارتباط برقرار کند، علاوه بر نظرات مثبت نقدهایی بر نمایش وجود داشت که همگی بسیار محترم هستند در مجموع با استقبال مخاطبان و فروش بالای نمایش از عملکرد تیم و گروه نمایش راضی هستم و خوشحالم که مورد قبول مخاطب قرار گرفته است.

کارگردان نمایش «میتینگ» با بیان اینکه همیشه تلاش کرده‌ام تا نمایش‌هایی را روی صحنه ببرم که حرف جامعه در آن زده شود، خاطرنشان کرد: پس از پایان هر نمایشی، نمایشنامه‌های مختلفی را مطالعه می‌‎کنم که حرف امروز و دغدغه جامعه باشد و بتوانم با آن ارتباط برقرار کنم حتما آن را انتخاب و اجرا می‌کنم.

اربابی اضافه‌ کرد: امروزه نمایشی که به روی صحنه می‌رود باید حرف دل مردم باشد؛ اجرای نمایش‌هایی مانند «هملت» و «اوتولو» زمانی می‌تواند موفق باشد که بر اساس نیازهای امروز جامعه، نه دغدغه‌های جامعه گذشته باشد. همیشه در نمایش‌هایم اولویت‌ام دغدغه‌های امروزه جامعه و مردم بوده است.

اجرای تئاتر کمدی با ریسک بالایی همراه است

وی با بیان اینکه نمایش میتینگ یک کار کمدی است و اجرای آن ریسک بالایی داشت، اظهار کرد: تقریبا در بیشتر ژانرها مانند مذهبی و یا تاریخی نمایشی را اجرا کرده‌ام و نمایش میتینگ دومین کاری کمدی من بود. اولین سابقه کار کمدی‌ام به نام پرواز ۷۳۷ بود که در یزد به روی صحنه بردم.

کارگردان نمایش «میتینگ» با بیان تجربه کاری کمدی افزود: اجرای نمایش کمدی سخت و خوب است، اجرای نمایش کمدی میتینگ با سابقه کاری که داشتم به نوعی ریسک بود. اجرای نمایش کمدی و خنداندن مخاطب در هر دوره ای کار سخت و مشکلی است، چرا که باید برای خنداندن مخاطب موقعیت کمدی ایجاد کرد که کار دشواری است.

اربابی اضافه‌ کرد: اجرای نمایش میتینگ تجربه‌ای متفاوت بود و سعی می‌کنم برای تئاتر بعدی یک نمایش کمدی سیاه را انتخاب کنم تا بتوانم خودم را به چالش بکشم و کارهای مختلفی را در ژانرهای متفاوت به روی صحنه برده باشم.

وی در خصوص جایگاه تئاتر مشهد خاطرنشان کرد: به‌عقیده من فضای تئاتر مشهد به نوعی پراکنده و حمایت از نسل جوان کمتر است، در حالیکه باید به جوانان فرصت دیده شدن را بدهیم. حمایت برخی از اساتید نیز به دلیل حضور نسل جوان در تئاتر است که بسیار ممنون آن‌ها هستم.

اساتید تئاتر باید از نسل جوان حمایت کنند

کارگردان نمایش «میتینگ» با اشاره به اینکه اجرای تئاتر در مشهد کار دشواری است، عنوان کرد: با توجه به اینکه مشهد شهری مذهبی بوده اجرای نمایش نیز کار دشواری است. اساتید باید از نسل جوان حمایت کنند نه اینکه روبه روی آن‌ها بایستند.

اربابی در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان شاهد اتفاقات خوبی در سال جدید برای تئاتر مشهد بود یا خیر، گفت: قطعا می‌توان سال خوبی را برای تئاتر مشهد پیش‌بینی کرد؛ چراکه نمایش‌های روی صحنه کیفیت بالایی دارند و نسل جوان بیشتر از گذشته در تئاتر حضور دارند. در این ایام نمایش‌هایی با حضور نسل جوان دیده‌ام که به نظرم می‌توان امسال و سال آینده در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر چند نماینده از مشهد حضور داشته باشد.

وی تصریح کرد: گروه ما نیز در حال رایزنی است تا نمایش میتینگ را با شکلی مدرن شده در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به روی صحنه ببرد.

عکس تزئینی است

یکی از مشکلات تئاتر حضور بازیگرانی است که تخصص کافی را ندارند

رضا سپهر، بازیگر تئاتر میتینگ نیز در خصوص ایفای نقش در نمایش «میتینگ» اظهار کرد: در این نمایش عهده‌دار ایفای نقش «پرور» هستم که یکی از کاراکترهای اصلی نمایش است. پرور دارای شخصیتی متعارض و در واقع به گونه‌ای آفتاب‌پرست است که مسئولیت حراست و سلف دانشگاهی به نام دارقوزاباد را برعهده دارد.

این بازیگر تئاتر افزود: دانشگاهی که بخش کوچکی از جامعه محسوب می‌شود و نماد افرادی دو رو است که ظاهر و باطنی متفاوت دارند و دانشجویانی که در آنجا تحصیل می‌کنند دانشجویانی روشنفکر نیستند و به راحتی تحت تاثیر قرار می‌گیرند که در آخر کاراکتر پرور با رانت و قدرتی که دارد تصمیم‌گیرنده دانشگاه می‌شود.

وی با بیان اینکه حضور عوامل برجسته‌ دلیلی برای ترغیب ایفای نقش در این نمایش بود، گفت: کارگردان نمایش آقای محمدرضا اربابی هستند و نمایشنامه توسط آقای عباس جانفدا نوشته شده است و دیگر عوامل نمایش که جزو افراد با سابقه تئاتر مشهد هستند، در تصمیمم برای حضور در این نمایش بسیار تاثیرگذار بود.

این بازیگر تئاتر با اشاره به اینکه واکنش‌ها نشان می‌دهد که به خوبی از عهده ایفای نقش برآمده‌ام، بیان کرد: بر اساس مشورت‌هایی که صورت گرفته بود ایفای نقش این کاراکتر به من پیشنهاد شده بود و باتوجه به نوع کمدی نمایش و دیالوگ قرار بر این شد تا نقش پرور را اجرا کنم که خوشبختانه به خوبی توانستم از عهده اجرای آن بربیایم و اساتید و پیشکسوتانی که نمایش را دیده‌اند از ایفای نقش بسیار راضی بودند.

سپهر ادامه داد: تمام تلاشم بر این بود که به خوبی کاراکتر پرور را معرفی کنم و خوشحالم که این کار به خوبی انجام شد، همچین در اجرای کمدی نمایش، برقراری ارتباط کلامی و جذب مخاطب به خوبی انجام گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که چه چیزی باعث شد تا عهده‌دار نقش شخصیت پرور در نمایش شود، گفت: مهمترین دلیلی که باعث شد در ایفای نقش پرور مصمم شوم تضادی است که میان کاراکتر نمایش با شخصیت اصلی من وجود دارد؛ پرور شخصیتی است که نقاب بر چهره دارد، در حالیکه در واقعیت شخصیتی متعارض با این کاراکتر دارم و از دو رویی پرهیز می‌کنم.

این بازیگر تئاتر ادامه داد: وجود این چالش‌ها باعث شد تا برای اجرای این شخصیت مصمم شوم و در نمایش ایفای نقش کنم و خرسندم که با این کار توانستم سهم کوچکی در این موفقیت داشته باشم.

سپهر خاطرنشان کرد: نمایش میتینگ اولین تجربه کاری من با آقای اربابی است، ایشان کارگردان جوان و با ذوقی هستند که اخلاق حرفه‌ای را به خوبی رعایت می‌کنند. یکی دیگر از نکات مثبت آقای اربابی نسبت به دیگر کارگردانان تعاملی بود که با پیشکسوتان نمایش داشتند، او به عنوان کارگردان پذیرای ایده و پیشنهاداتی که از سوی گروه ارائه می‌شد بود.

وی افزود: آرامشی که توسط کارگردان کار در گروه برقرار می‌شد بسیار حائز اهمیت است؛ برخلاف کارگردانان دیگری که با ادبیات نامناسب استرس بیشتری به بازیگران وارد می‌کنند، ایشان با متانت آرامش را  در گروه حاکم می‌کرد و من از کار در کنارش لذت بردم.

نمایش‌های روی صحنه مشهد به سمت رئالیست بودن پیش رفته‌اند

این بازیگر تئاتر در خصوص جایگاه تئاتر مشهد گفت: کیفیت نمایش‌های روی صحنه بهتر ازسال‌های گذشته است و نمایش‌ها به سمت رئالیست پیش رفته‌اند و می‌توان گفت نسبت به نمایش‌هایی که قبلا اجرا می‌شد شاهد رشد هستیم، اما متاسفانه از لحاظ  کیفیت متن و نمایشنامه‌ها در این چند سال افت قابل توجهی را شاهد بوده‌ایم.

سپهر با اشاره به تنوع ژانرهای مختلف نمایش‌های روی صحنه مشهد، بیان کرد: مشهد قطب دوم تئاتر کشور است، در طول این سال‌ها شاهد آثار متنوعی در ژانرهای مختلف هستیم که هر نوع سلیقه‌ای را پوشش می‌دهد، اما در این میان کارگردان معدودی هستند که به واسطه شهرت و یا بازیگران، نمایش‌هایشان فروش خوبی دارد و دیده شده‌اند.

تربیت نابازیگر در کارگاه‌های آموزشی نامعتبر

وی با بیان اینکه برگزاری کلاس‌های آموزشی توسط افراد بی‌سابقه باعث لطمه به تئاتر می‌شود، اظهار کرد: متاسفانه کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزش بازیگری برگزار می‌شود که به جز تعدادی اکثرا توسط اساتیدی که تخصص ندارند اداره می‌شوند و به ظاهر بازیگر آموزش می‌دهند که در واقع اینگونه نیست.

این بازیگر تئاتر خاطرنشان کرد: به عقیده من افراد که وارد حیطه بازیگری می‌شوند باید پس از گذراندن کلاس‌های آموزشی در بخش‌های کوچکتر شروع به کار کنند و پس از آن در بلک باکس‌ها ایفای نقش کنند تا پس از کسب تجربه‌های بیشتر وارد سالن اصلی تئاتر شوند.

بازگیری تئاتر نیازمند استعداد و مطالعه کافی است

سپهر افزود: بسیاری از بازیگران کار اولی با رانت و مافیا در نمایش‌های اصلی نقشی را ایفا می‌کنند، در صورتیکه بازیگری نیازمند استعداد و مطالعه کافی است و اگر هوش بازیگری نداشته باشیم، نمی‌توانیم در قاب صحنه باقی بمانیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • جدیدترین همکاری افشاریان و خاکزاد
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند
  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است
  • ماجرای پاکت قهوه‌ای پول چیست؟/ دارودسته باعث پیشرفت آدم‌ها است!